Data Centerele noastre – pregatite pentru afacerea ta

Cine suntem si ce facem?

Echipa INVITE Systems se straduieste sa conecteze oameni, informatii si idei din toata lumea ca sa poata furniza cele mai bune servicii de telecomunicatii si data center. Ne ghidam dupa patru principii ca sa promovam si sa sustinem cele mai bune solutii care aduc valoare clientilor nostri:
- Fiabilitate
- Performanta
- Suport
- Preturi competitive

Inovand in continuu, INVITE Systems este printre cei mai competitivi furnizori de servicii pe piata de telecomunicatii. Ca sa putem dezvolta si pune in aplicare cele mai inovatoare idei, angajam si pregatim cei mai talentati oameni si evoluam in continuu prin educatie, raspunsurile primite de la clientii nostri si prin cele mai solide parteneriate:
- Pastram tot timpul o legatura stransa cu clientii
- Inovam in continuu printr-un spirit de pionierat
- Promovam solutii pretioase clientilor
- Incredere si integritate

Detinem si operam doua facilitati data center:
- INVITE Systems Bucuresti
- INVITE Systems Ploiesti

Am construit primul data center modular bazat pe standardul Tier-3 din Romania. Data centerele Invite Systems sunt eficiente din punct de vedere energetic (PUE la incarcare 100% - 1.3) cu infrastructura IT si Telecom auto-sustenabila. Platforma noastra de virtualizare este bazata pe VM Ware si foloseste puterea de procesare oferita de CISCO UCS B200. Avem un sistem de stocare a datelor HPE 3PAR foarte rapid care poate sustine chiar si cele mai solicitante aplicatii si servicii. 

Pe langa plaftorma data center-ului, daruirea si experienta noastra ne ajuta sa servim o gama larga de clienti de peste 10 ani. Ne-am transformat dintr-un furnizor clasic de servicii de data center intr-un furnizor care ofera toata gama de produse. Incercam sa eliberam clientii de costurile si eforturile administrarii platformelor hardware si software care le sunt necesare ca sa se poata concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei: AFACEREA proprie.